donderdag 29 september 2016

Blopghop 29 september 2016

Bloghop 29 September 2016


Het is weer zover de najaarsblog gaat van start. De nieuwe seizoenscatalogus voor najaar en kerst is al weer enige weken beschikbaar en met deze blog willen we jullie inspireren om met deze materialen aan de slag te gaan. Vele leuke producten voor kerstkaarten, maar ook Halloween wordt niet overgeslagen. Er zijn ook enkele producten die ook na de kerst nog goed te gebruiken zijn ik denk dan bijvoorbeeld aan de Paisley stempelset en framelits en ook nog bijpassend papier. Ook de lintpakketten zijn leuke aanbiedingen, met kleurencombinaties die ook goed na de kerst nog zijn te gebruiken. Mag ik jullie tenslotte nog attenderen op de stempelstiften per 2 verpakt met de meest populaire kleuren. Houd de komende weken ook de blog in de gaten, want er zijn voor oktober diverse aanbiedingen op basis producten en papierpakketten. Denk ook zaterdag aan World Making Card Day. Stuur eens een kaart aan iemand die veel voor je betekent of die eens extra aandacht wil geven. De materialen van Stampin' Up! zijn daar juist heel geschikt voor.

De Bloghop begint bij Tryntsje van Duren en als het goed is zijn jullie bij mij gekomen via de blog van mijn lieve Uppie Mandy Buckens. Na mij worden jullie doorgestuurd naar de blog van Marion van de Griendt.

De stempelsets die bij mij centraal staan zijn Falalala friends en Festive Season. De eerste set bevat beren en lama stempel die corresponderen met lama framelit uit de jaarcatalogus en de bear hug framelits. O ja ook de vis komt nog in kerstsfeer voorbij. Ik wil je laten zien dat deze sets weer eens wat andere kerstkaarten geeft dan de traditionele sets. Bovendien zijn beren mijn favoriet, dus ik vond deze set meteen al heel leuk. 


 De tweede stempelset festive season is ook een diverse set. Ook te combineren met peaceful pines. Maar ook nieuw zijn de framelits die gaatjes ponsen in de kerstboom die ik in mijn voorbeeld heb gebruikt en waarmee je stempelen en borduren kan combineren. We hebben heel mooi goud, zilver en koper draad waarmee je glans geeft aan je project. De kleuren die ik voor inkt en papier heb gebruikt zijn Cherry Cobbler en Garden Green op een basis van Very Vanilla. Deze zijn verkrijgbaar in een set cardstock getiteld This is Christmas.

   
Hieronder het resultaat van mijn kaarten. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een idee voor een menu kaart voor het kerstdiner of naamkaartjes. Deze twee kaartjes heb ik gecombineerd met de framelits Swirly Scribbles. En eenmaal raden was we eten met de kerst?


http://mandyskaarten.blogspot.nl/2016/09/bloghop-team-utopia.html
Mandy
http://marionstempelt.blogspot.nl/2016/09/bloghop.html
Marion

Groetjes Mariƫlle Zeeman, onafhankelijke demonstratrice uit Ermelo

PS als je de materialen wil bestellen, stuur me dan een email.19 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart heb je gemaakt Marielle. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Marielle, hoe bevallen die stempels met 'gaatjesstanzen' je? Ik heb ze ook maar nog niet gebruikt dus ik ben heel benieuwd. Het ziet er iig leuk uit zo! Groetjes, Natalie - Het Knutsellab

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je moet van borduren houden, ik heb nog niet het garen wat er bij hoort, ik heb het met het dunne garen gedaan met een dubbele draad, dat was gisteren met weinig licht wel een gepriegel. Maar de gaatjes prikken gaat SUper.
   deze set past ook op de peaceful pines, dus weer meer combi's te maken. Ik ga me hiermee richten op de oudere doelgroep, ik denk dat dat bij ons in het dorp aanslaat.

   Verwijderen
 3. altijd goed de traditionele kerstkleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Helena, ik heb cherry cobbler en garden green gebruikt, ik zal straks nog een lijstje plaatsen met de gebruikte materialen. De traditionele kleuren blijven mooi

   Verwijderen
 4. Oh super leuk geworden. Ik houd altijd van gekke beestjes en poppetjes. Dus ik vind dit inderdaad ook een erg leuke set. Daar word je vrolijk van. Erg leuk gedaan.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb deze set met name gekozen omdat weinig demo's hem hadden gekozen, gecombineerd met de traditionele kleuren vind ik het ook een mooie combi. bezoek me later nog een keer, want ik ga later nog een foto plaatsen, een voorbeeld van een menu kaartje en een naamkaartje. Driemaal raden wat er op het menu staat

   Verwijderen
 5. Je hebt leuke kaarten gemaakt Marielle.
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bedankt Nicolet en ook voor je steun, om de blog in orde te maken

   Verwijderen
 6. bedankt mieke, ik ga nu ook even hoppen, dus als ik niet op app reageer, dan hop ik van blog naar blog

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Reacties
  1. geen uitwerking bedoel ik dan...wel veel tekst

   Verwijderen
  2. nu wel als het goed was. ik was net nog even een zin aan het bijwerken

   Verwijderen
 8. Leuke uitwerkingen! Origineel!
  Creatieve groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke uitwerkingen.....en een idee erbij..menukaartjes...nog nooit aan gedacht...dank je wel

  BeantwoordenVerwijderen